Herstellingen

Alle soorten fietsen

Bij De Velomaker kan je terecht voor alle herstellingen van elke soort fiets. Klanten die een fiets bij de Velomaker hebben gekocht krijgen voorrang in de hersteltijd.

Goede afspraken maken goede vrienden

We overlopen de te herstellen onderdelen en geven een richtprijs van de gehele herstelling. We spreken een dag af van wanneer de fiets klaar zal zijn en kan dan op het afgesproken tijdstip afgehaald worden.

Sms dienst

Van zodra de fiets klaar zal je op de hoogte gebracht worden door een sms.

Laattijdige Afhaling

De stockageruimte voor de herstellingen is beperkt, gelieve dan ook de fiets zo snel mogelijk op te halen. Indien de fiets te lang blijft staan, kan een meerprijs worden aangerekend.

Help ons herstellen

Indien mogelijk, haal dan de tassen en kinderzitjes en sloten van uw fiets (dit werkt makkelijker, dus sneller). Verwijder modder en ander vuil dat werkt aangenamer. Wilt u zaken zelf herstellen of onderhouden, doe dit dan vooraf – zo kunnen wij de fiets zelf optimaal herstellen en afleveren

Werken op afspraak

Er kan ook op afspraak gewerkt worden mits tijdige inplanning. Om een afspraak te maken is het best om even te bellen of via het formulier hiernaast een aanvraag te doen.

Prijsvragen

Aangezien de ene fiets de andere niet is, kunnen wij zonder de fiets te zien geen prijzen/schattingen maken. Gelieve daar dan ook niet voor te mailen.