Een fiets kopen

Persoonlijk advies

Je wenst een nieuwe fiets te kopen maar je ziet door het bos de bomen niet meer? Kom gerust eens langs en wij zoeken samen naar een fiets die het best bij jouw noden en wensen past.

Klantvoordelen

Als u een fiets koopt bij De Velomaker dan geniet u meteen van een aantal interessante voordelen:
  • Het eerste onderhoud (binnen de 3 à 6 maanden is gratis).
  • Vlotte en uitmuntende dienst na verkoop.
  • Korte hersteltijd dankzij de voorrangsregel (fietsen die bij ons werden aangekocht krijgen steeds voorrang).
  • Laat uw fiets herstellen op afspraak.
  • Kleine herstellingen die minder dan 5 à 10 minuten duren, doen we meteen.
  • Wanneer u bij De Velomaker een nieuw fiets koopt, plaatsen wij bij aflevering van de fiets extra onderdelen of accessoires gratis.

Fietsverzekering

Je kan je mooie, nieuwe fiets niet met een een gerust achterlaten, zelfs met een resem aan goede sloten? Dan raden wij een fietsdiefstalverzekering aan.

Diefstalverzekering

Met een diefstalverzekering is uw (elektrische) fiets verzekerd voor diefstal en gevolgschade na diefstal. De looptijd van deze verzekering is 1 jaar. Daarna kan er verlengd worden voor opeenvolgende periodes van 1 jaar tot een maximale looptijd van 5 jaar.

Omniumverzekering

Met de omniumverzekering kunt u pas echt zorgeloos genieten van uw (elektrische) fiets. Deze verzekering heeft namelijk een uitgebreide dekking tegen een voordelige premie. Zo bent u bij de omniumverzekering verzekerd voor schade aan uw elektrische fiets. Ook diefstal en gevolgschade na diefstal zijn inbegrepen

Meer info?

Surf naar www.callant.be